Contributie

Aan het lidmaatschap is een jaarcontributie verbonden. Je hoeft deze niet in 1x te betalen, de contributie wordt gedurende het seizoen over 12 gelijke periodes betaald. Een seizoen loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Afdeling Waterpolo kent sinds 1 januari 2024 de volgende contributieregeling:

  • Trainen, geen KNZB competitie = €360,- per jaar (€30,- per maand, verenigingsbasistarief)
  • KNZB competitie spelen en trainen, 12 jaar en jonger = €444,- per jaar (€37,- per maand (Verenigingsbasistarief en WPO basis). Spelertjes die ingedeeld zijn bij onder 9 en onder 11 spelen geen KNZB competitie. Zij spelen onderling wedstrijden en toernooien met teams uit de regio en betalen alleen het verenigingsbasistarief van €360,- per jaar.
  • KNZB competitie spelen en trainen, 13 jaar en ouder = €462,- per jaar (€38,50 per maand, verenigingsbasistarief en WPO basis)

Ben je een fanatiek sporter en train je 3 uur of meer per week? Dan kan dat:

  • €48,- per jaar extra (€4,- per maand, WPO Plus, Training >3uur)

Aqua-Novio’94 kan gedurende het seizoen de contributietarieven aanpassen.

LIDMAATSCHAP IS VOOR EEN JAAR

Een lidmaatschap ga je aan voor een heel seizoen. Tussentijds uitschrijven is niet mogelijk. Wil je weten waarom? Kijk bij opzeggen. Tussentijds inschrijven kan wel, kijk op lid worden.

HULP BIJ BETALEN LIDMAATSCHAP SPORTCLUB KINDEREN TOT 18 JAAR

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar die om financiële redenen niet kunnen sporten of geen lessen kunnen volgen bij bijvoorbeeld een theaterclub, dansschool of muziekschool. Ga voor meer informatie naar de ouderpagina van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

AUTOMATISCHE AFSCHRIJVING

De contributie wordt maandelijks automatisch geïncasseerd. Als een automatische incasso mislukt, ontvang je van de ledenadministratie een factuur, je dient dan binnen de aangegeven termijn te betalen. De administratiekosten voor het aanmaken van de factuur, verzending hiervan en verwerking van de betaling worden voor €2,50 bij jouw in rekening gebracht.