Bestuur

Organisatie en beleid van de afdeling waterpolo.

Voorzitter Bas Arends waterpolo_voorzitter@aquanovio.nl
Technisch coördinator Koen van Megen/Winfried de Laat  
Opleidingscoördinator Dennis Lindeman  
Secretaris Felix de Haas waterpolo_secretariaat@aquanovio.nl
Penningmeester Henk de Vries/Mike Gabriel waterpolo_penningmeester@aquanovio.nl
PR & Marketing Mike Gabriel  
Lid Eric Gabriel  

 

Naam: Bas Arends
Taak bestuur: Aanspreekpunt voor waterpolo commissie
Leeftijd: 46 jaar
Beroep: Trainer, coach & organisatieadviseur
Taak WPC: Voorzitter
Verantwoordelijk voor: Het structureel ontwikkelen van de waterpolo afdeling op het gebied van organisatie, communicatie, opleiden en verbinden van alle leden.
Band Aqua-Novio 94: Mijn zoon heeft jarenlang met veel plezier bij Aqua Novio gespeeld. De warme onderlinge sfeer en de bereidheid van veel mensen om er samen een mooie vereniging van te maken, drijft mij om met veel plezier een bijdrage te leveren aan het WPC.

Naam: Koen van Megen
Leeftijd: 34 Jaar
Beroep: Werkzaam in verslavingszorg
Taak WPC: Technisch beleid
Band Aqua-Novio 94: Mijn hele leven verbonden aan de club. Ouders en familieleden speelden ook al waterpolo in Nijmegen waardoor het op mijn 7de jaar beginnen met waterpolo onvermijdelijk was. Sinds een jaar niet meer actief in de A-selectie. Ik wilde graag nog wel betrokken blijven bij de club waar ik ben opgegroeid. Als lid van de WPC deed die kans zich voor.

Naam: Felix de Haas
Beroep: Lead engineer constructies bij Royal HaskoningDHV
Taak WPC: Secretaris (taken o.a. ledenadministratie, sportlink, verslagen besprekingen). Een deel van de werkzaamheden worden dit seizoen nog vanuit Winfried de Laat en Henk de Vries ondersteund en overgedragen.
Band Aqua-Novio 94: Mijn zoon speelt al van jongs af aan waterpolo. Waterpolo is voor mij vooral een mooie sport om naar te kijken en als je eigen kind meespeelt is de wedstrijd natuurlijk nog net iets spannender.

Naam: Eric Gabriel
Beroep: Zelfstandig organisatie adviseur.
Taak WPC: Lid, met als taken de contacten met Waterpolo Federatie Nederland, gemeentelijke sportservice en andere topsportverenigingen in Nijmegen. De ontwikkelingen van daaruit de vereniging in brengen.
Band Aqua-Novio 94: Meer dan vijftig jaar actief in de vereniging. Waterpolospeler en ik trad in het voetspoor van mijn vader die meer dan twintig jaar voorzitter is geweest. Allerlei bestuurlijke functies en trainer van teams in alle leeftijdscategorieën. Ik wil de vereniging graag dienen in organisatorisch opzicht verder te komen. Dat sluit mooi aan op mijn maatschappelijke carrière en mijn persoonlijke ambitie die ik in mijn nadagen nog heb.

Naam: Mark Herberts
Leeftijd: 33
Beroep: Ik heb een eigen zaak, Herbertsgroep, waar ik actief ben als recruiter en met teambuilding bezig ben. Daarnaast sta ik 1 dag in de week achter de bar.
Taak WPC: Marketing & Communicatie; Contactpersoon ouders & leden (dus spreek me vooral als je me ziet)
Band Aqua-Novio 94: Ik speel al waterpolo vanaf mijn 7de. Voorheen altijd bij Arethusa in Oss, maar sinds 2 jaar bij Aquanovio. Naast mijn eigen spel bij Heren 2, ben ik trainer/coach bij O13 en zit ik in de organisatie van het Karel Ockers Toernooi. Waterpolo is wat mij betreft de mooiste sport die er is. Het is goed voor je conditie en het omdat het zo’n harde sport is, zorgt het er voor dat het een goede uitlaatklep is. Daarnaast is het vooral erg leuk om met een groep mafkezen in de a-selectie hopelijk kampioen te worden dit jaar.

Naam: Mike Gabriel
Leeftijd: 31
Beroep: Marketing en communicatie adviseur bij Kliniek ViaSana
Taak WPC: Penningmeester
Band Aqua-Novio 94: Speel sinds mijn 7de waterpolo en ik vind het nog altijd fantastisch. De sport, het afzien, de vrienden, het dollen en de gezelligheid. Mooi dat ik iets terug kan doen voor de club door het penningmeesterschap op me te nemen. De taken van oud-penningmeester Henk de Vries neem ik graag over. Maar gelukkig bereidt hij mij goed voor.

Naam: Dennis Lindeman
Leeftijd: 39 
Beroep: Trainer/leercoach Leiderschap en Vorming Koninklijke Luchtmacht
Taak WPC: Coördinator opleidingen
Verantwoordelijk voor:
– Visie opleiden trainers en spelers.
– Visie en implementatie talentontwikkeling.
– Coördineren en organiseren van ontwikkel/opleidingsplannen en bijbehorende activiteiten.
– Afstemmen met hierbij gerelateerde functionarissen.
Band Aqua-Novio 94: Sinds 4 jaar trainer/coach binnen waterpolo. Begonnen bij ZPC Hieronymus Roosendaal en sinds seizoen 2017/2018 (na onze verhuizing naar Beneden-Leeuwen) als trainer/coach O13 Bij AquaNovio ’94 waar mijn zoon keeper is.