Bestuur

Organisatie en beleid van de afdeling waterpolo.

Voorzitter Bas Arends waterpolo_voorzitter@aquanovio.nl
Secretaris Felix de Haas waterpolo_secretariaat@aquanovio.nl
Penningmeester Mike Gabriel  
Lid Eric Gabriel  
Lid Femke Beckmann  

 

Naam: Bas Arends
Taak bestuur: Aanspreekpunt voor waterpolo commissie
Leeftijd: 46 jaar
Beroep: Trainer, coach & organisatieadviseur
Taak WPC: Voorzitter
Verantwoordelijk voor: Het structureel ontwikkelen van de waterpolo afdeling op het gebied van organisatie, communicatie, opleiden en verbinden van alle leden.
Band Aqua-Novio 94: Mijn zoon heeft jarenlang met veel plezier bij Aqua Novio gespeeld. De warme onderlinge sfeer en de bereidheid van veel mensen om er samen een mooie vereniging van te maken, drijft mij om met veel plezier een bijdrage te leveren aan het WPC.

Naam: Felix de Haas
Beroep: Lead engineer constructies bij Royal HaskoningDHV
Taak WPC: Secretaris (taken o.a. ledenadministratie, sportlink, verslagen besprekingen). Een deel van de werkzaamheden worden dit seizoen nog vanuit Winfried de Laat en Henk de Vries ondersteund en overgedragen.
Band Aqua-Novio 94: Mijn zoon speelt al van jongs af aan waterpolo. Waterpolo is voor mij vooral een mooie sport om naar te kijken en als je eigen kind meespeelt is de wedstrijd natuurlijk nog net iets spannender.

Naam: Eric Gabriel
Beroep: Zelfstandig organisatie adviseur.
Taak WPC: Lid, met als taken de contacten met Waterpolo Federatie Nederland, gemeentelijke sportservice en andere topsportverenigingen in Nijmegen. De ontwikkelingen van daaruit de vereniging in brengen.
Band Aqua-Novio 94: Meer dan vijftig jaar actief in de vereniging. Waterpolospeler en ik trad in het voetspoor van mijn vader die meer dan twintig jaar voorzitter is geweest. Allerlei bestuurlijke functies en trainer van teams in alle leeftijdscategorieën. Ik wil de vereniging graag dienen in organisatorisch opzicht verder te komen. Dat sluit mooi aan op mijn maatschappelijke carrière en mijn persoonlijke ambitie die ik in mijn nadagen nog heb.

Naam: Mike Gabriel
Leeftijd: 31
Beroep: Marketing en communicatie adviseur bij Kliniek ViaSana
Taak WPC: Penningmeester
Band Aqua-Novio 94: Speel sinds mijn 7de waterpolo en ik vind het nog altijd fantastisch. De sport, het afzien, de vrienden, het dollen en de gezelligheid. Mooi dat ik iets terug kan doen voor de club door het penningmeesterschap op me te nemen. De taken van oud-penningmeester Henk de Vries neem ik graag over. Maar gelukkig bereidt hij mij goed voor.