Bestuur

Organisatie en beleid van de afdeling waterpolo.

Voorzitter Marcell de Vries waterpolo_voorzitter@aquanovio.nl
Secretaris Machteld de Blaeij waterpolo_secretariaat@aquanovio.nl
Penningmeester Mike Gabriel waterpolo_penningmeester@aquanovio.nl
Lid Eric Gabriel  
Lid Femke Beckmann  
Lid Carsten de Laat  

 

Naam: Marcell de Vries
Taak bestuur: Aanspreekpunt voor waterpolo commissie
Leeftijd: 38 jaar
Beroep: Zelfstandig ondernemer
Taak WPC: Voorzitter
Verantwoordelijk voor: Het ondersteunen en verder ontwikkelen van de waterpolo afdeling op het gebied van organisatie, structuur en communicatie. Daarnaast het aanspreekpunt binnen het algemeen bestuur van AN.
Band Aqua-Novio 94: Nog niet zo lang geleden (2021) door een zakenvriend uit Servië aangestoken met het waterpolo virus en sindsdien met veel enthousiasme begonnen bij de vereniging. De veelzijdigheid van de sport is ongekend en spreekt mij enorm aan. Toen ik gevraagd werd voor het voorzitterschap hoefde ik daar niet lang over na te denken … zonder actieve leden geen club namelijk en denk met plezier mee aan de toekomst van AN.

Naam:Machteld de Blaeij
Beroep:
Leerkracht basisonderwijs op Jenaplanschool de Vuurvogel in Malden
Taak WPC:
Secretaris.  Mijn taken zijn o.a. ledenadministratie, sportlink, verslag maken van  besprekingen.
Band Aqua-Novio 94:
Twee van mij drie kinderen spelen al van jongs af aan waterpolo en ondertussen denk ik dat ik het spel begin te snappen.. Ik geniet ervan om Zoe en Tijl te zien spelen en ik ben een enthousiaste supporter vanaf de tribune.  Ik ben heel wat jaren de teamouder geweest van jeugdteams en sinds dit seizoen heb ik de taken van Felix overgenomen.

Naam: Femke Beckmann
Leeftijd: 33 jaar
Beroep: Adviseur Veiligheid 
Taak WPC: Lid
Verantwoordelijk voor: het vrijwilligersbeleid. Binnen de waterpoloclub zijn er veel taken en rollen die moeten worden ingevuld om alles draaiende te houden. Ik probeer dat te coördineren en het overzicht te houden. Zonder dat (ouders van jeugd-) leden niet ook hun steentje bijdragen is er geen waterpolo in Nijmegen mogelijk. Denk aan de trainers die langs de kant staan, scheidsrechters, maar ook zaken zoals de toernooicommissie, werving, materiaalbeheer, sponsoring, en nog veel meer! We vinden dat alle teams kunnen helpen en proberen zo goed mogelijk te kijken naar wie welke kwaliteiten meebrengt vanuit bijv. school of werk. Iedereen kan iets doen!
Band Aqua-Novio 94: Vanaf ongeveer mijn 7de speel ik waterpolo bij Aqua Novio. Nog steeds is het echt mijn sport. Met een team, in het water, met een bal en stukje competitie. Ik vind het heerlijk. Tel daar de gezelligheid en het sociale stuk in clubverband bij op. Waterpolo bij Aqua Novio is echt een stukje thuis voor mij. 

Naam: Carsten de Laat
Taak bestuur: Toernooi en competitie zaken

Naam: Eric Gabriel
Beroep: Zelfstandig organisatie adviseur.
Taak WPC: Lid, met als taken de contacten met Waterpolo Federatie Nederland, gemeentelijke sportservice en andere topsportverenigingen in Nijmegen. De ontwikkelingen van daaruit de vereniging in brengen.
Band Aqua-Novio 94: Meer dan vijftig jaar actief in de vereniging. Waterpolospeler en ik trad in het voetspoor van mijn vader die meer dan twintig jaar voorzitter is geweest. Allerlei bestuurlijke functies en trainer van teams in alle leeftijdscategorieën. Ik wil de vereniging graag dienen in organisatorisch opzicht verder te komen. Dat sluit mooi aan op mijn maatschappelijke carrière en mijn persoonlijke ambitie die ik in mijn nadagen nog heb.

Naam: Mike Gabriel
Leeftijd: 36
Beroep: Marketing en communicatie adviseur bij Kliniek ViaSana
Taak WPC: Penningmeester
Band Aqua-Novio 94: Speel sinds mijn 7de waterpolo en ik vind het nog altijd fantastisch. De sport, het afzien, de vrienden, het dollen en de gezelligheid. Mooi dat ik iets terug kan doen voor de club door het penningmeesterschap op me te nemen. De taken van oud-penningmeester Henk de Vries neem ik graag over. Maar gelukkig bereidt hij mij goed voor.