Zondag 22 september 2024

Grote clubactie van start

Dit jaar doet onze waterpolo afdeling, samen met andere clubs, mee aan de Grote Clubactie. Koop een lot en maak kans op één van de 550.000 prijzen. Waaronder de hoofdprijs van €100.000, reischeques, barbecues, cadeaubonnen en nog veel meer. De win kans is 1 op 9.

Koop een lot Koop een Superlot

Loten kopen kan tot en met maandag 4 november. De trekking is op dinsdag 19 november.

Onze club wint altijd

Van elk lot dat verkocht wordt gaat 80% rechtstreeks naar de waterpolo afdeling van Aqua-Novio’94. Daarnaast krijgt onze afdeling €10.000 als de hoofdprijs op een lot valt dat verkocht is door onze waterpolo afdeling. En in de Superlottrekking maakt de club kans op nog een extra €5.000.

Wat is een Superlot?

Naast een normaal lot, kun je ook een Superlot kopen. Je maakt dan 50x kans op mooie prijzen!

  • Een Superlot kost €150 en €120 gaat de clubkas in.
  • Ideaal om te verkopen aan bedrijven en seniorenteams.
  • Een mooie vorm van mini-sponsoring.

 

Loten verkopen

Je kunt zelf loten kopen, maar het is nog beter om loten en superloten te verkopen aan vrienden, familie en buren. Zorg dat ze in het koopformulier kiezen voor de vereniging “Aqua Novio Waterpolo” en laat ze jouw voornaam invullen: het lid dat de meeste loten verkoopt wint een mooie prijs.

De Grote Clubactie organiseert daarnaast elk jaar een landelijke Kids-verkoopwedstrijd voor alle lotenverkopers tot en met 14 jaar. Wanneer je 40 of meer loten verkoopt, kun je meedoen! Je maakt dan kans op een Playstation 5, cadeaubonnen van Top1Toys, entreekaarten voor attractiepark Slagharen en nog veel meer.

Verkooptips

Meer informatie voor lotenverkopers vind je op: www.clubactie.nl/lotenverkopers/