Vrijdag 01 april 2022

Ben jij onze nieuwe held?

Zoals je misschien al weet worden onze zwemlessen gegeven door vrijwilligers. Hierdoor zijn onze zwemlessen niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste van Nijmegen!

Als zwemvereniging vinden we het belangrijk dat iedereen goed en betaalbaar kan leren zwemmen. We focussen ons op techniek en zwemveiligheid. Bovendien moeten onze zwemlessen ook heel erg leuk zijn! Onze instructeurs zijn vrijwilligers. De meeste hebben een achtergrond in het zwemmen of zijn vroeger hulpouder geweest. Ze waterpoloën of wedstrijdzwemmen bijvoorbeeld nog bij Aqua-Novio’94.

Heel belangrijk is dat onze instructeurs weten wat ze doen. Ze hebben ze een opleiding gehad én weten veel door de jaren aan ervaring. Er zijn meer dan 100 vrijwilligers actief bij onze zwemlessen! Als hulpouder kun je onderdeel zijn van dit fantastische team. Tijdens de lessen assisteer jij de instructeur bij de zwemles. Je kunt lesgeven op de dag dat je eigen kind zwemt, vaak zelfs hetzelfde uur. Géén zorgen: we verwachten niet dat je een opleiding doen. Tenzij je dat natuurlijk leuk vindt!

Als hulpouder:

  • ✅ Help en ondersteun je de instructeur;
  • ✅ Geef je les op hetzelfde moment dat jouw kind les krijgt;
  • ✅ Hoef je niet op een snikhete tribune te zitten;
  • ✅ Krijg je tijdens en/of na afloop een heerlijk bakje koffie (of thee, of ijs etc.);
  • ✅ Hoef je géén opleiding te doen;
  • ✅ Heb je de kans dat je het heel leuk gaan vinden!

Vraag gerust aan een zwemleider of instructeur om meer informatie. Uitproberen mag altijd, je zit nergens aan vast.