Tarieven

Tarieven zwemles

De contributie bedraagt €30,00 per maand. Voor inschrijving betaalt u eenmalig €16,- en het afzwemmen kost per diploma €19.

Aqua-Novio’94 is een zwemvereniging dit houdt in dat u kind lid wordt en gedurende zijn of haar lidmaatschap iedere maand contributie betaald. Lidmaatschap gaat in op de eerste lesdag. Contributie wordt iedere maand achteraf geïnd middels een automatische incasso. Door het insturen van het aanmeldingsformulier geeft Aqua-Novio’94 toestemming om doorlopend incasso opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Aqua-Novio’94. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag u bank naar de voorwaarden.

Duur

De meeste kinderen hebben ongeveer 64 lessen nodig voor het behalen van hun A diploma. (Dit komt neer op ongeveer 1,5 jaar inclusief vakanties)

Beëindigen lidmaatschap.

Voor het elementair zwemmen geldt dat u het lidmaatschap per kwartaal of na het behalen van een diploma kunt beëindigen. Deze opzegging dient schriftelijk of digitaal te worden gedaan via elementair_secretariaat@aquanovio.nl  Omdat Aqua-Novio’94 achteraf incasseert houdt dit in dat na tijdige opzegging er nog 1 maal een bedrag van u rekening wordt afgeschreven bij het behalen van het diploma. Indien u de zwemlessen wilt stoppen door een andere reden bent u verplicht het gehele kwartaal af te rekenen. dit zal automatisch middels een incasso worden uitgevoerd.