Aanmelden

Aanmelden bij Aqua-Novio’94 voor zwemlessen.

Aanmelden gaat heel makkelijk via de website. Hieronder vertellen we meer over het proces.

> Klik hier als je gelijk wil aanmelden.

Zodra u op de bovenstaande link klikt komt u in het scherm zoals hiernaast geboden. Dit is het keuze scherm voor het abonnement wat u wenst. Vanuit hier kunt u een dag en tijd aangeven waarop u wenst te zwemmen.

Als laatste 2 stappen Naast gegevens over uw kind, voorkeur lesdag en -tijd, kunt u bij de aanmelding ook bijzonderheden van uw kind doorgeven. Ook vragen wij de school waarop uw kind zit dit voor onderzoeksdoeleinden. Ook kunt u aangeven als u zelf hulpouder wil worden. Momenteel zijn we namelijk nog steeds opzoek naar hulpouders. Meedoen in het water is wellicht leuker en koeler dan naast het bad wachten tot de les klaar is!

Als uw kind al zwemles heeft gehad, kunt u uw kind aanmelden voor een proefles. Wij beoordelen dan op een bepaalde dag in welk niveau uw kind wordt ingedeeld waarna in overleg eventuele instroming plaats vindt.

uw persoons gegevens nodig en dient u het inschrijfgeld van € 16,- af te rekenen. 

Na het juist afronden zal u een bevestigingsmail krijgen en ongeveer een maand voor de start van de lessen krijgt u een uitnodiging met de datum van een informatieavond. Deze informatie avond wordt gehouden voor alle starters om uit te leggen wie  – wat  – waar – wanneer – hoe.

Het blijkt dat sommige providers mail van Aqua-Novio’94 als SPAM aanmerken. Wij willen u dan ook vragen om ook hier te kijken. Als u besloten heeft zich aan te melden reageren we meestal binnen een week. De uitnodiging voor de kennismakingsavond wordt meestal een paar weken voor de start nieuwe periode verzonden.

Als u zich niet digitaal kunt aanmelden of hier vragen over heeft dan kunt u terecht bij het secretariaat email: elementair_secretariaat@aquanovio.nl.

Kijk ook even op de wachtlijst voor de mogelijkheden.