superspetters_logo-1

Zwemvereniging Aqua Novio'94geeft zwemles voor het KNZB zwemdiploma via het SuperSpetters programma.  Wilt u hier meer oer weten kijk op de website onder SuperSpetters.

"SuperSpetters" is de zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) waarbij kinderen op een leuke manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact"

Zwemvereniging Aqua-Novio ’94 geeft kinderen (en volwassenen) zwemles voor het Superspettersdiploma, en de Zwemvaardigheid diploma’s. Snorkelen en Survival.

In een groep zitten ca. 8 tot 10 kinderen. Per groep wordt er lesgegeven door een instructeur met een assistent / hulpouder., zodat de verhouding tussen volwassenen en kinderen ongeveer één op vijf is. Dat betekent dat er veel vrijwilligers zijn, mensen die met plezier zwemles komen geven. Een aantal heeft een opleiding bij de KNZB gehad, anderen zijn opgeleid binnen onze club. Aqua Novio ’94 zorgt ieder jaar voor bijscholing van de instructeurs en assistenten.

Omdat Aqua-Novio ’94 een zwemvereniging is met afdelingen waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen, wordt er bij de lessen nadruk gelegd op een goede zwemtechniek.