Woensdag 07 oktober 2020

Stem op Aqua-Novio’94 bij Rabobank ClubSupport!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank het verenigingsleven. Leden van de Rabobank die een bankrekeningnummer bij de bank hebben, kunnen stemmen op onze vereniging. Hoe meer stemmen, hoe meer geld! 

Waar gaat dit geld heen?

Aqua-Novio’94 is een omnisportvereniging (wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, masterzwemmen, waterbasketbal en zwemles). We bieden zwemsport aan van jong tot oud en willen iedereen de gelegenheid bieden om te genieten van de zwemsport. Daarom bieden we ook G-sporten aan. Voor kinderen uit het speciaal onderwijs bieden we aangepaste zwemles aan. Hierdoor kunnen ook zij veilig het water in. Daarnaast bieden we voor mensen met een beperking waterbasketbal aan! Met het opgehaalde geld zorgen we dat kinderen én volwassenen met een beperking kunnen zwemmen. Dankzij het opgehaalde geld is het voor ons mogelijk om voor een eerlijk tarief gehandicaptensport aan te bieden.

Waar kan ik stemmen?

Stemmen kan via de Rabobank App of via rabobank.nl/clubsupport. Om Aqua-Novio’94 te vinden ga je naar: Gelderland > Rabobank Rijk van Nijmegen > Aqua-Novio’94

Hoe kan ik verder helpen?

Spoor je vrienden, familie én collega’s aan om op Aqua-Novio’94 te stemmen. Deel daarnaast dit bericht en de berichten op sociale media. 

Alvast bedankt!

> Stemmen!