Donderdag 27 mei 2021

Aqua-Novio’94 Nijmeegse sportclub van het jaar!

De Nijmeegse zwemvereniging Aqua-Novio’94 heeft de Club van het jaar verkiezing 2021 gewonnen in de gemeente Nijmegen. De vereniging was in een nek-aan-nekrace met de roeiers van Phocas, maar won uiteindelijk de verkiezing als onderdeel van Rabo ClubSupport.

Voorzitter Bernd Hendriksen zegt trots te zijn op de club: “Ik vind het prachtig hoe onze leden samen de schouders eronder hebben gezet en er het beste van hebben gemaakt. Dit is een compliment aan al onze trainers, vrijwilligers en sponsoren. Voor alle mensen die normaal dagelijks aan het bad staan. Samen met de leden hebben ze alles gegeven voor onze zwemmers!”

Aqua-Novio’94 is een omnisportvereniging (wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, masterzwemmen, waterbasketbal en zwemles) uit Nijmegen. We bieden zwemsport aan van jong tot oud en willen iedereen de gelegenheid bieden om te genieten van de zwemsport. Daarom bieden we ook G-sporten aan. Voor kinderen uit het speciaal onderwijs bieden we aangepaste zwemles aan. Hierdoor kunnen ook zij veilig het water in. Ook bijzonder is dat je bij ons zowel breedtesport als topsport kan beoefenen! “Ik nodig iedereen uit om vrijblijvend een kijkje te nemen. Neem vooral contact op via sociale media of via aquanovio.nl” aldus Hendriksen.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.