Maandag 13 maart 2023

Actie voor Kika

Margot Smits

Actie voor KiKa, 

 

Ik begin even met mijzelf voorstellen, ik ben Margot Smits en sinds ongeveer 2 jaar master bij Aqua Novio. Mijn passie voor zwemmen koppel ik graag aan een goed doel. Eerder zwom ik met aan aantal masters mee met Swim to Fight Cancer Nijmegen (3km) en in 2022 zwommen we samen 100×100 meter om geld op te halen voor KiKa, dit was erg leuk om te doen!  

Dit jaar start ik zelf een actie: op 9 september zwem ik van Texel naar Den-Helder. Een pittige tocht van ongeveer 6 km. Of zoals de organisatie het noemt: een monsteroversteek! In ongeveer 2 uur trotseren we de golven, de stroming en het koude water. Onderweg passeren we zeehonden, bruinvissen en nog veel meer zeedieren. Ik maak de oversteek om zo veel mogelijk geld op te halen voor KiKa, je kan mijn actie steunen via: www.actievoorkika.nl/swim-for-kika 

Het komende open water seizoen herken je mij aan mijn badmuts! Ik verkoop namelijk (in een beperkte oplage) badmutsen voor KiKa, zo hoop ik meer aandacht voor mijn actie te genereren. De siliconen badmuts kost €15,- daarvan gaat alle winst naar KiKa, dit is €5,- per badmuts, meer doneren mag natuurlijk altijd. 

Wil jij nou ook zo’n mooie KiKa badmuts? Stuur dan een mailtje naar swim.for.kika@gmail.com of vraag er naar tijdens de training! 

Dank jullie wel! 

Nota zwemBenen:   de activiteitencommissie wenst namens al onze masters jouw veel succes toe Margot . Jij weet als geen ander hoe belangrijk deze ondersteuning in gedegen onderzoek is . Vanuit je werk en helaas ook uit ervaring . Succes met de voorbereidingen op deze monstertocht en verkoop van deze unieke stoere badmuts !  Go MarGOt !!