Vrijdag 28 juli 2023

Masters sluiten seizoen in stijl af

Pien K. 

Seizoensafsluiting in stijl afsluiten doe je zo !

De laatste trainingen zitten erop, de zomerstop staat voor de deur, maar niet voordat we een gezellige seizoensafsluiting hebben beleefd. Dit jaar mochten we neerstrijken bij trainer Hans en zijn prachtige tuin, inclusief zwembad . Helaas had niemand zijn zwemspullen mee genomen, toch hadden we die niet nodig om te genieten van water, wat later op de avond met bakken uit de hemel zou vallen.

Druppelsgewijs stroomde de tuin vol met masters die er duidelijk van genoten. Immers, we spreken elkaar niet dagelijks en sommige clubgenoten zie je nooit, omdat je op een andere dag traint, wat is er dan fijner om elkaar zo te ontmoeten. Ook zien we steeds meer jongere zwemmers aansluiten, ze stromen vanuit onze eigen club door, maar ook studenten die onze club weten te vinden. Fantastisch, iedereen is welkom! 

Na een heerlijke bbq en gezellige onderonsjes, was het tijd voor een serieuze aangelegenheid: BINGO! Hoe fanatiek sommigen in het water kunnen zijn, met een pen en bingoblaadje komen ongekende krachten tevoorschijn. Ondertussen brak de hemel steeds verder open, we zochten beschutting en speelden gewoon verder. Doorzetters! Door voor de hoofdprijs, wat een spanning vanuit de twee schuurtjes, waar we elkaar roepend op de hoogte hielden hoe de tussenstand was. De gelukkige hoofdprijswinnaars Hans W. en Rob L. verdeelden de hoofdprijzen gebroederlijk, weer twee blije snoetjes in de deuropening. 

De bingo-opbrengst was fantastisch, het geld wordt verdeeld onder de goede doelen waar Peter, Will (Swim to fight cancer), Petra (Maarten van der Weijdenfoundation) en Margot (Kika ) zich voor ingezet hebben.

Traditiegetrouw werden de trainers Hans , Peter , voorzitster Pauline en wedstrijdsecretaris Albert in het zonnetje gezet voor al hun werk wat ze belangeloos verrichten voor onze club. Uiteraard waren onze gedachten ook bij onze trainster Marja, een unanieme dankbaarheid was hoor-en voelbaar in het bedompte kleine schuurtje, waar we ondertussen met 30 man schuilden. Helaas kon Marja er niet bij zijn, maar wat was ze erbij…

Deze avond was er eentje om bij te schrijven in de boeken, zo hoorden we vol lof en enthousiasme aan. De activiteitencommissie 2023 (Steven, Wilma, Djamari en Pien) heeft hem met plezier georganiseerd en wenst iedereen een fijne mooie zomer. En vergeet vooral je zwemspullen niet mee te nemen . Je weet immers maar nooit… zwemwater kan zo maar uit het niets opdoemen 🙂

Gelukkig hebben we de foto’s nog: https://aquanovio.nl/masters-eind-bbq-2023-fotoboek/