Woensdag 10 april 2024

Bootcamp 29 maart minioren Aqua Novio ’94

Op een bruisende vrijdagavond, terwijl de paasdagen naderden en de verleiding van chocolade-eieren al in de lucht hing, werd de reguliere zwemtraining van 29 maart omgetoverd tot een epische Bootcamp-sessie. De jonge zwemmers kwamen binnen, niet met hun gebruikelijke uitrusting van drijfplankjes en zoomers, maar in plaats daarvan gekleed in t-shirts, broeken en – verrassend genoeg – zelfs schoenen! Een ongebruikelijke aanblik voor de normaal zo watervriendelijke groep, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na een korte warming-up begonnen de kinderen aan hun avontuur. Ze werden verdeeld in teams, klaar om de uitdagingen van de Bootcamp aan te gaan. Een reeks van twintig uitdagende opdrachten stond op het programma, variërend van in-water-oefeningen tot droge land-uitdagingen. Sit-ups, reddend zwemmen, koprollen en muscle-ups werden afgewisseld met een hele baan vlinderslag, maar deze keer met extra kleding en schoenen aan. Een ware test van kracht, uithoudingsvermogen, maar vooral van teamwork!

 

Ondanks de uitdagingen die voor hen lagen, hielden de zwemmers moedig stand. Ze motiveerden elkaar, werkten samen en trotseerden elke hindernis die hun pad kruiste. Het ging niet alleen om het voltooien van individuele oefeningen, maar om het als team doorlopen van het hele parcours. En dat deden ze met glans.

 

Na afloop van de intensieve Bootcamp-sessie werden alle deelnemers beloond met een welverdiend certificaat, een tastbaar bewijs van hun inzet en doorzettingsvermogen. Maar het feest was nog niet voorbij, want er was nog een extra reden om te vieren. Het was Hannah’s 12e verjaardag! Dit feestje vormde de ultieme afsluiting van de bootcamp waarbij gelach, plezier en vriendschap samensmolten een onvergetelijke training.