Donderdag 19 september 2024

Startactiviteit seizoen 2024- 2025

Een mooie zonnige zaterdag 14 september naar de Beachfabriek te Nijmegen. Op deze mooie dag gaan we naar het strand, maar niet zwemmen.
Het avontuur begon met korfbal, frisbee en voetbal. De ballen/frisbees vlogen om de oren en aan fanatisme onder de spelers en coaches geen gebrek. Roepen, juichen, aanmoedigen, lachen. Bloed, zweet en tranen. Team bonding en ook geboren leiders. Er kwamen verschillende fraaie ideeën uit de trukendoos. Mooiste doelpunt achter de rug om zo in de korfbalkorf. En om te voorkomen dat je tegenstander scoort even de korfpaal enkele tienstallen centimeters scheef trekken, dan valt de bal wel naast.
Na de pauze zijn we begonnen aan ronde 2. Touwtrekken, volleybal, en knots-hockey. Het touwtrekken blijft een topper. Ene team tegen andere, jongens tegen de meisjes en het touwtrekken bracht zelfs het kind in het publiek naar boven waardoor ze ook even de power in de strijd gooide. Met z’n allen plezier gemaakt, spelers moe en voldaan en het publiek heeft genoten. Met het zand tussen de tenen en in de neusgaten gaan we terug naar huis. Bedankt voor deze mooie sportieve middag.

Anneke Kusters (zwemmoeder van Janne en Eke)

Foto’s: Saskia Voet-van Leur (moeder Jesse)