Jubileum

1 april 2019 zijn ‘we’ 25 jaar oud! Dat gaan we natuurlijk vieren. Dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Elk met als overkoepelende thema ‘verbinden’.

Het gaat goed met Aqua- Novio’94. Het is leuk, er wordt goed gepresteerd en er zijn meer leden. Het is dan ook niet gek dat we de grootste zwemvereniging van regio Nijmegen zijn én een van de grootste en beste van heel Nederland! Dat hebben we met z’n allen voor elkaar gekregen en daar mogen we trots op zijn! Iedereen gefeliciteerd en bedankt, op naar de volgende 25 jaar!

Tot ziens bij een van de acitiviteiten!

De Jubileumcommissie

PS. Heb je nog een idee, opmerking of vraag over het jubileum? Laat het ons dan weten via communicatie@aquanovio.nl of spreek een van ons aan!

De Jubileumcommissie bestaat uit:

Georg                 Dietrich                                  Elementair
Daan van Gisteren Waterpolo
Carsten de Laat Waterpolo
Rosanne Ligtvoet Wedstrijdzwemmen
Tjark Verboom Wedstrijdzwemmen
Joey Papaioannou Wedstrijdzwemmen/Elementair
Sanne Frank Synchroonzwemmen

 

We beginnen op 26 januari met een openingsfeest, ‘Chic with a touch of blue’ in De Waagh te Nijmegen.

In februari worden er clinics gegeven tijdens de eigen (jeugd)trainingen van de afdelingen. Voorbeeld: Hier krijg je dus als wedstrijdzwemmer een clinic waterpolo en synchroonzwemmen.

Op 31 maart ga je laten zien wat je kan in de verschillende disciplines van Aqua-Novio’94. Tijdens de clubkampioenschappen neem je in teams de strijd met elkaar op. Wordt jouw team het beste team van Aqua-Novio’94?

Op 13 april vindt de Aqua-Novio’94 spelmiddag plaats.

Als afsluiter maken we op 11 mei er een goed feestje van: We gaan los in Brebl! We beginnen de avond met een hapje en drijven daarna door naar de dansvloer!