Dinsdag 21 juli 2020

Voordat we de zomer ingaan… | Zomerbrief

Na een periode vol onzekerheid en onrust is het tijd voor vakantie. We willen je via deze weg bedanken voor je vertrouwen, loyaliteit en aanpassingsvermogen. Trainingen gingen niet meer door, wedstrijden werden afgelast, en je zwemdiploma halen met de hele familie op de tribune was niet meer mogelijk. Ook zagen we elkaar niet meer in het ‘echt’, maar via videobellen, gingen we online de strijd aan wie de leukste ‘challenge’ kon verzinnen, en werden er meerdere onlineactiviteiten georganiseerd. Samen hebben we deze moeilijke periode doorstaan. Samen gaan we ook de volgende uitdagingen met vertrouwen tegemoet.

Niet alleen de coronacrisis houdt de samenleving bezig. De afgelopen tijd is er ook veel te doen geweest over gelijkheid. Hier zijn we bij Aqua-Novio’94 erg duidelijk in: voor discriminatie, op welk gebied dan ook, is er bij ons geen ruimte. We zijn een vereniging waar voor iedereen een plek is. Op je eigen niveau en met jouw talent.

Vanwege de coronacrisis verlopen het huidige en volgende seizoen wat anders én hebben we een paar maanden niet het water in gekund. Om het leed te verzachten hebben we in de zomervakantie extra badwater gehuurd voor de wedstrijdafdelingen. Leden van de afdeling Elementair kunnen hier zwemmen, mits zij in bezit zijn van een zwemdiploma (meer informatie staat binnenkort op de website). Hierdoor is de zomerstop korter dan normaal.

Ook voor het bestuur gaat het werk gewoon door. De komende tijd werken we aan de begroting voor volgend seizoen. Deze presenteren we op de Algemene Ledenvergadering (ALV) in oktober 2020. Voor de ALV ben je natuurlijk van harte uitgenodigd. We verwachten, zoals altijd, een hoge opkomst. Daar bereiden we ons volgens de richtlijnen op voor; juist in deze periode zijn de meningen van de leden van groot belang. De uitnodiging met meer informatie volgt binnenkort.

Ten slotte willen we iedereen nogmaals bedanken. Het begrip, het vertrouwen, en de behulpzaamheid tonen aan dat we een sterke en sociale vereniging zijn. Namens het bestuur wensen we je een hele fijne vakantie toe. Blijf gezond, kijk goed naar elkaar om en blijf in beweging!
 
Namens het bestuur van Aqua-Novio’94
Bernd, Frank, Lieke, Henk, Astrid, Bas, Irma, Martie en Pauline