Maandag 10 mei 2021

Stem jij ons naar de winst?

Aqua-Novio’94 is genomineerd als sportclub van het jaar! Help jij ons naar de winst? Op dit moment staan we 1e in de Gemeente Nijmegen en 9e van heel Gelderland! 

We hebben nog 2 weken om onze koppositie vast te houden. Jij kan helpen door te stemmen via deze link: https://www.clubvanhetjaar.nl/aqua-novio94-sportclub-nijmegen

De winnaar krijgt veel media-aandacht en we maken kans op mooie prijzen! Wie wil dat nou niet? Roep daarom ook familie, vrienden en buren op om voor ons te stemmen.

Waarom moet je op ons stemmen? Dit is onze motivatie:

Aqua-Novio’94 is een omnisportvereniging (wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen, masterzwemmen, waterbasketbal en zwemles) uit Nijmegen. We bieden zwemsport aan van jong tot oud en willen iedereen de gelegenheid bieden om te genieten van de zwemsport. Daarom bieden we ook G-sporten aan. Voor kinderen uit het speciaal onderwijs bieden we aangepaste zwemles aan. Hierdoor kunnen ook zij veilig het water in. Ook bijzonder is dat je bij ons zowel breedtesport als topsport kan beoefenen!” 

Of lees dit artikel van Indebuurt Nijmegen: https://indebuurt.nl/nijmegen/sport/veel-nijmegenaren-haalden-hun-zwemdiploma-bij-aqua-novio94-hier-werken-100-vrijwilligers~132810/