Zondag 14 april 2019

Spelmiddag groot succes!

Tekst en foto's: Jubileumcommissie

De aller eerste Aqua-Novio’94 spelmiddag is weer een feit! Afgelopen zaterdag kwam een grote groep kinderen naar het de gymzaal van het Mondial College om de hele middag spellen te spelen!

Gelukkig zaten we binnen want buiten was het weer heel erg afwisselend. Binnen mocht dat de pret niet drukken. De middag begon met een kennismaking en een paar potjes tikkertje. Daarna natuurlijk even pauze om tot rust te komen. Dat lukte goed met een bekertje limonade, wat dropjes en een leuke discussie of het nieuwe nummer van Kinderen voor Kinderen wel, of niet leuk was.

Na de korte pauze werden er twee groepen gemaakt. Deze twee groepen gingen de strijd aan bij het zaklopen. Bijna de hele wedstrijd lag team 2 aan kop. Op het allerlaatste moment haalde team 1, team 2 in en werden zij de winnaars.

De rest van de middag werden de spellen in drie groepen gedaan. Zo moesten twee team strijden wie er de hoogste toren kon maken met grote legoblokken. De eerste ronde won team 1, al was het wel met de toren van Pisa. De tweede ronde was eigenlijk team 2 de winnaar, maar zij lieten hun toren omvallen… In de derde ronde kregen ze de opdracht om de grootste en langste brug te maken. In de vierde ronde werden de teams uitgedaagd om de mooiste troon te maken. Dat laatste bleek toch een beetje moeilijk te zijn.

Er werden nog heel veel andere spelletjes met veel enthousiastme gedaan. De meeste spellen stonden ook in het teken van teamwork. Leuk om te vermelden: de kinderen komen van allemaal verschillende afdelingen van Aqua-Novio’94. Zwemles, wedstrijdzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen. De meeste hadden elkaar nog nooit eerder gezien, maar gingen om 5 uur moe en voldaan naar huis.

Bedankt voor jullie komst! Wij hebben er met z’n allen heel erg van genoten. Al met al een zeer geslaagde middag. Misschien wel voor herhaling vatbaar…

PS. We hebben dit jaar nog meer activiteiten! Schrijf je in voor het zwemkamp of voor het eindfeest! Klik hier voor meer informatie!