Donderdag 17 september 2020

Regels in zwembaden

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken hebben de zwembaden maatregelen genomen. In dit bericht lees je daar meer over.

Voor de zwembaden gelden op dit moment andere regels vanwege het coronavirus. Deze aangepaste regels zijn naar de leden gestuurd, maar blijkbaar niet altijd aangekomen. Ontvang je géén mail van Aqua-Novio’94? Kijk dan eerst in de spam. Als je daar ook geen bericht kan vinden, hebben wij mogelijk het verkeerde, of geen, mailadres. Stuur daarom voor de zekerheid een mail naar zwemles@aquanovio.nl met de voor- en achternaam van het lid. Dan zorgen wij dat het juiste mailadres in het ledenbestand komt.

De brieven

Voor Zwembad Dukenburg en Sportfondsenbad West gelden andere regels. Ook hebben badje 4, 5 en 6 aparte instructies. Hieronder kunt u de juiste brief vinden.

Let op: helaas veranderen de regels in de zwembaden bijna wekenlijks. We snappen dat dit erg vervelend is. We doen ons best om de zwemlessen zo soepel mogelijk te draaien. Als er vragen, opmerkingen of aanbevelingen zijn, dan horen we het graag. Neem vooral contact met ons op. Dat kan via zwemles@aquanovio.nl