Woensdag 25 september 2019

NK Estafette is startschot van het nieuwe zwemseizoen

Ivo Schaap
22 september 2019

Het zwemseizoen ’19-’20 is van start gegaan

Zondagochtend 22 september verzamelde een grote afvaardiging van de vereniging zich bij de Pieter van den Hoogenband zwemstadion te Eindhoven. Met maar liefst 53 individuele zwemmers en 8 teams in alle minioren, junioren en senioren leeftijden deden wij mee aan deze wedstrijd. Een prestatie waar we als vereniging trots op zijn.

Elk jaar is het NK Estafette voor alle leeftijden het startsignaal van het nieuwe zwemseizoen. Zo ook op deze warme nazomerdag. Officieus startte het seizoen voor alle zwemmers van Aqua-Novio’94 al met de bowlingavond van twee weken geleden.

Het zwembad was niet alleen gevuld met de vele zwemmers uit alle windstreken. Ook vele ouders, opa’s & oma’s en andere belangstellende waren massaal op de aftrap van het seizoen afgekomen. Dit leverde overvolle tribunes op en de DJ zorgde daarnaast met zijn dampende beats voor de achtergrondmuziek. Het zorgde voor een gezellige sfeer in het zwemstadion.

Dat de sfeer onder onze zwemmers er voorafgaande aan de wedstrijd al goed in zat, bewijst de gemaakte teamfoto van de minioren en juniorenteams. Helaas hebben we geen medaille(s) mee naar huis kunnen nemen. Gelukkig hebben we nog een lang seizoen voor de boeg om mooie resultaten te zetten.

De resultaten van het NK Estafette zijn hier te vinden. Op onze Facebook zijn een deel van de gezwommen wedstrijden terug te zien.

Komend weekend (zaterdag 28 september) gaat het seizoen verder met ‘Minioren Junioren circuit ronde 1’. Deze zal gezwommen worden in het Erica Terpstrasportfondsenbad zwembad. Aanvang 15.00uur. Kom je onze zwemmers aanmoedigen?

seniorenteam-dames
Seniorenteam van de dames