Woensdag 18 mei 2022

MEDAILLEREGEN VOOR WEDSTRIJDZWEMMERS

Tijdens het eerste weekend (van twee weekenden) Gelderse Kampioenschappen hebben de zwemmers van Aqua-Novio’94 flink wat medailles weten te bemachtigen.

In een propvol Sportfondsenbad Nijmegen-West namen gekwalificeerde zwemmers van maar liefst één-en-twintig Gelderse zwemverenigingen, zowel individueel als in estafettes het tegen elkaar op. Het zorgde voor een ongekende sfeer langs het zwembad en op de tribunes. De saamhorigheid was groots.

De afgelopen weken werden de zwemmers tijdens trainingen al klaargestoomd voor deze wedstrijd(en). Sommige ondergingen zelfs een heus trainingskamp. Beide inspanningen lijken zijn vruchten afgeworpen te hebben. Zowel na afloop van dag 1 als na dag 2 heeft Aqua-Novio’94 de leiding in het klassement met betrekking tot de uitgedeelde medailles stevig in handen. Alle medaillewinnaars van harte gefeliciteerd. Dit smaakt natuurlijk naar meer. Het klassement na 46 van de 92 gezwommen onderdelen ziet u onder deze tekst opgenomen.

Uiteraard waren de prestaties van de zwemmers die niet op het podium eindigde overall gezien goed te noemen. Voor sommige was het de eerste kennismaking met het zwemmen van de Gelderse Kampioenschappen op dit niveau. Wat al een enorme prestatie op zichzelf is.

De trainers hopen dat iedereen goed herstellen van de geleverde inspanningen en deze week de tips tijdens de trainingen ten harte nemen om zodoende komend weekend het nog eens dunnetjes over te doen.

Succes allen. Haal het beste uit jezelf!

Uitslagen dag 1 en dag 2:
Uitslagen GKlb sessie 1 en 2.pdf (swimrankings.net)

Totaaloverzicht Gelderse Kampioenschappen 2022
Gelderse Kampioenschappen lange baan 2022 – SPLASH Meet Manager 11 (swimrankings.net)