Maandag 11 oktober 2021

ERAC nieuwe sponsor afdeling Waterbasketbal

Adviesbureau ERAC is vanaf dit seizoen de nieuwe sponsor van de afdeling Waterbasketbal. De impactmakers van ERAC steunen de waterbasketballers in hun pad naar de Special Olympics in 2022.

ERAC Foundation

Onze Penningmeester, Frank Jansen, hield tegenover een jury van de ERAC Foundation een overtuigende pitch over onze ambitieuze waterbasketballers. Het adviesbureau kon zich al snel vinden in het doel en de uitdaging. De ondersteuning vanuit ERAC maakt uit van de ERAC Foundation. Via deze foundation wil ERAC kleinere maatschappelijke uitdagingen aangaan: “Écht impact maken kan pas als we het samen doen. Met de ERAC Foundation zetten we onze kennis over projecten, programma’s en financiering optimaal in. Zo zorgen we ervoor dat we niet alleen grotere, maar ook kleinere initiatieven aan kunnen pakken en op kunnen schalen.”

Waterbasketbal

Waterbasketbal is de eerste zwemsport in een team voor mensen met een beperking. In Nederland wordt de sport bij een beperkt aantal verenigingen aangeboden. Dankzij de extra middelen van ERAC blijft het mogelijk om deze fantastische sport aan te bieden in onze regio. Aqua-Novio’94, en in het bijzonder de waterbasketballers, bedanken ERAC voor de steun. Op naar de Special Olympics 2022!

Lees hier meer over waterbasketbal bij Aqua-Novio’94

Lees hier meer over ERAC