Maandag 17 mei 2021

Eerste ENVOZ A-Diploma’s uitgegeven

Het is de week van maandag 12 april. Na een roerig jaar met meerdere lockdowns, herstarten en aangepaste zwemlessen, is het zo ver. Ongeveer 40 kinderen zwemmen voor het eerst af voor hun A-diploma. Ook voor ons, als vereniging, is het speciaal. Dit is namelijk de eerste keer dat we diploma’s van ENVOZ mogen uitreiken!

In september 2020 zijn we als afdeling Elementair overgestapt van de zwemmethode ‘SuperSpetters’ naar ENVOZ A-B-C. Nieuwe methode, nieuwe eisen en nieuwe verbeteringen. Ook voor de kinderen is het een verandering. Er moest ineens meer gezwommen worden! Gelukkig konden we dat goed oplossen met extra lessen. Dat was wel zo fijn na die periode zonder zwembad. Dankzij de extra lessen, de inzet van onze instructeurs en het harde werken van de kinderen, haalden ze een veilig niveau en dus diploma A!

Na die lastige periode in de lockdown, kunnen we nu eindelijk vooruitkijken. De nieuwe kinderen zijn inmiddels als weer een aantal weken van start. Ook de kinderen die diploma A hebben gehaald zijn nog van harte welkom! We beginnen namelijk ook met diploma-B.

We willen namens de afdeling elementair zwemmen iedereen bedanken voor hun inzet en geduld! De afgelopen maanden zijn voor ons allemaal lastig geweest. Het vertrouwen dat we van jullie hebben gekregen doet ons goed! We hopen dat we dit seizoen kunnen afsluiten zonder onderbrekingen, en dat we na de zomervakantie kunnen starten met het C-diploma!