Dinsdag 05 januari 2021

Een gelukkig nieuwjaar!

Laten we beginnen met het belangrijkste: dankjewel! Het afgelopen jaar heb jij als lid, vrijwilliger en/of ouder laten zien dat wij een mooie, flexibele en enthousiaste vereniging zijn. De manieren waarop je bent omgegaan met onduidelijkheden en teleurstelling verdienen een groot compliment. Het is niet altijd even makkelijk en leuk geweest. Toch hebben we er samen het beste van gemaakt.

In deze tijden van crisis is het makkelijk om te kijken naar de minder leuke dingen: wedstrijden die niet doorgaan, evenementen die worden afgelast en trainingsmaatjes die we niet meer zien. 2020 was alles behalve een rooskleurig jaar. Echter, wie stilstaat en verder kijkt, ziet dat in tijden van crisis ook kansen ontstaan. Zo heeft de afdeling elementair een verbeterde zwemmethode geïntroduceerd, zijn wedstrijdafdelingen online training gaan geven en zijn we als vereniging online met elkaar de uitdaging aangegaan om fit te blijven. Daar mogen we trots op zijn.

Oók in 2021 zetten we ons in voor een groter en beter Aqua-Novio’94. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig. We zijn een vereniging en zullen het samen moeten doen. Je kan je aanmelden als vrijwilliger, of door aan te geven wat er beter kan, waar jij kansen ziet. Dat kan door het aan te geven bij een trainer, instructeur of voorzitter. Je mag ook reageren op deze mail.

Als ik kijk naar onze vereniging dan zie ik kansen, hoop en veel energie. Hetzelfde wens ik jou dit nieuwe jaar ook toe.

Een gelukkig nieuwjaar,

Namens het bestuur van Aqua-Novio’94,

Bernd Hendriksen

Voorzitter