Donderdag 28 oktober 2021

Bram Berben nieuwe penningmeester Aqua-Novio’94

Afgelopen dinsdag is Bram Berben door de Algemene Ledenvergadering verkozen tot penningmeester van onze vereniging. Hij volgt aftredend penningmeester Frank Jansen op.

Bram geeft aan zin te hebben in deze nieuwe uitdaging: “Het lijkt me erg leuk om een nieuwe organisatie te ontdekken en me in te zetten voor deze vereniging”. In het dagelijks leven is Bram controller bij een hypotheekdienstverlener.

Aftredend penningmeester Frank Jansen geeft aan het jammer te vinden dat hij gaat stoppen, maar dat het de juiste keuze is: “Het werd steeds lastiger om werk, studie en familieleven te combineren met het penningmeesterschap. Het is jammer, maar persoonlijk wel de beste keuze.” Gelukkig gaf Frank ons als vereniging een mooi ‘afscheidscadeau’ mee; zijn werkgever is de nieuwe sponsor van de afdeling waterbasketbal!

Het bestuur bedankt Frank voor zijn inzet, in het bijzonder tijdens de coronacrisis: “We zijn twee jaar geleden samen aan dit avontuur begonnen en vielen gelijk met onze neus in de boter” geeft Bernd Hendriksen, voorzitter, aan. “De veranderende situaties hebben veel tijd gekost en we hebben dan ook intensief contact gehad. Bedankt voor alles!”

Bram Berben (Links) en Bernd Hendriksen (rechts) V.l.n.r. Bram Berben, Bernd Hendriksen en Frank Jansen.