Maandag 25 januari 2021

Aqua-Novio’94 zoekt nieuwe bestuursleden!

Er komen twee functies in het Dagelijks Bestuur vrij: Penningmeester en Secretaris. Onderstaande tekst is gericht op die voor een Penningmeester. Bij interesse in de functie van secretaris, kan contact opgenomen worden met het bestuur. 

Ben jij een teamspeler, heb je gevoel voor cijfers, ben je flexibel en heb je vooral veel zin om Aqua-Novio’94 te versterken? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Vanaf oktober 2021 komt de positie van penningmeester binnen het bestuur van Aqua-Novio’94 vrij. We vinden het als bestuur belangrijk dat iedereen de kans krijgt om haar of zijn interesse kenbaar te maken.

Je kunt je interesse kenbaar maken door te reageren op dit bericht met een korte motivatie. Kandidaten worden na een kennismakingsgesprek en eventueel een selectiegesprek voorgedragen aan de Algemene Ledenvergadering. De selectieprocedure wordt uitgevoerd door het bestuur van Aqua-Novio’94. De benoeming van de kandidaat vindt plaats door de Algemene Ledenvergadering in oktober 2021.

Profiel

Als penningmeester ben jij verantwoordelijk voor zwarte cijfers. Gezonde financiën zijn het fundament van de vereniging en essentieel in de uitvoering van de strategie. Als kopstuk van het algemene financiële beleid stel je de begroting op, bepaal je budgetten en stel je de jaarrekening op. Hierbij word je geholpen door een professionele boekhouding en de kascommissie. De werkzaamheden komen gemiddeld neer op 4 uur per week.

Wij bieden een gezellige sfeer met een enthousiast team bestuurders, die de diverse afdelingen binnen Aqua Novio ’94 vertegenwoordigen. Eventueel kan een vrijwilligersvergoeding worden overeen gekomen. Voor extra toelichting op het profiel verwijzen we naar dit document.

Herken jij je in dit profiel en heb jij zin om je aan te sluiten als penningmeester bij dé Nijmeegse zwemvereniging? Stuur je reactie dan naar secretaris@aquanovio.nl en penningmeester@aquanovio.nl. 

Wil je eerst wat meer weten of ken je wel iemand die in het profiel past? Neem dan contact op met Frank, Bernd en/of Lieke

 

Frank Jansen

penningmeester@aquanovio.nl

06 51 79 3118

Bernd Hendriksen

Voorzitter@aquanovio.nl 

Lieke Versteegen 

Secretaris@aquanovio.nl