Maandag 18 mei 2020

Aqua-Novio’94 nu ook op Strava!

De afgelopen weken zien we een explosie aan activiteit. Van hardlooptrainingen tot heuse fietstochten. Helaas (nog) niet in het zwembad. Toch willen we naast de Facebookgroep een andere plek aanbieden om samen je trainingen te delen. Daarom is Aqua-Novio’94 vanaf vandaag actief op Strava.

Wat is Strava?

Strava is een platform waar je je trainingen en activiteiten kan delen. Je deelt onder andere je afstand, tijd en route met mensen die jou volgen. Strava heeft een app voor Android en iOS en gratis te gebruiken.

Wat doet onze vereniging op Strava?

Zwemmen in een zwembad is, op dit moment, nog niet bijzonder populair op Strava. Zwemmen in open water, fietsen en hardlopen wél. Via onze groep op Strava willen we proberen om leden te motiveren en activeren. Je kunt elkaar uitdagen op segmenten, evenementen maken en elkaar volgen.

Voorbeelden

  • De masters zwemmen in de zomer regelmatig in het open water. Via Strava kun je je vorderingen delen net zoals locaties en afstanden.
  • Tijdens zwemlessen en/of trainingen zijn er veel ouders die gaan hardlopen of fietsen. Maak een segment aan het ga de uitdaging met elkaar aan! Zo kun je bijvoorbeeld een hardloopgroep starten.
  • Tijdens vakanties (of tijdens deze coronacrisis) zijn we vaak bezig met andere sporten. Laat zien wat jij als sport doet naast het zwemmen.

Word hier lid van de Aqua-Novio’94 groep op Strava.

Word hier lid van de Facebookgroep ‘Swim At Home Challenge’.