Vrijdag 30 september 2022

Aan de bestuurstafel – september 2022

Elke zes weken zit het Algemeen Bestuur van Aqua-Novio’94 om tafel. Tijdens deze vergadering bespreken we belangrijke onderwerpen voor de vereniging. In deze korte updates proberen we jou als lid up-to-date te houden. Wat speelt er nou precies aan de bestuurstafel?

Afgelopen vergadering was de eerste na de zomervakantie. Gelijk ook een belangrijke want in deze vergadering bereiden we Algemene Ledenvergadering (ALV) voor.

We beginnen de vergadering altijd met ‘een rondje langs de velden’. Zo weet iedereen hoe het bij elke afdeling gaat en wat er speelt. Na de zomervakantie zijn er altijd veel updates. Zo werd het Karel Ockers toernooi georganiseerd door de afdeling Waterpolo. En hielpen vrijwilligers van onze vereniging bij de organisatie van de Eurogames en Swim to Fight Cancer Nijmegen.

In deze vergadering hebben we het ook over de VOG’s gehad. Elke vrijwilliger moet zo’n Verklaring Omtrent Gedrag hebben. We hebben besproken hoe we dit goed en efficiënt bij kunnen houden.

Ook in deze vergadering:

  • Hebben we gesproken over ondersteuning en samenwerking voor de afdeling Waterbasketbal.
  • Hebben we het gehad over het nieuwe zwembad.
  • Hebben we de ALV voorbereid.

Donderdag 20 oktober is de Algemene Ledenvergadering. We starten om 19:30 uur in de Houtwerf (Hatertseweg 23, 6533 AB Nijmegen). Alle leden, of ouders/verzorgers, zijn welkom. Tijdens de vergadering wordt het afgelopen én komende jaar besproken. Ook kiezen we nieuwe bestuursleden en stemmen we over de gemaakte plannen.