Zaterdag 09 juli 2022

Aan de bestuurstafel – Juni 2022

Joey Papaioannou

Elke zes weken zit het Algemeen Bestuur van Aqua-Novio’94 om tafel. Tijdens deze vergadering bespreken en besluiten we belangrijke onderwerpen voor de vereniging. In deze korte updates proberen we jou als lid up-to-date te houden. Wat speelt er nou precies aan de bestuurstafel?

Afgelopen vergadering was de laatste voor de zomervakantie. We hebben het gehad over aan aantal initiatieven waar we als vereniging aan meedoen. Denk bijvoorbeeld aan Sjors Sportief en Rabo Clubsupport. Daarnaast hebben we een aantal aangevraagde subsidies doorgesproken.

Net zoals vorige vergadering hebben we het gehad over de afdeling Elementair. Op een aantal dagen zijn er nog plekken vrij voor instructeurs. Lijkt het jou leuk om een keer vrijblijvend te kijken of het geven van zwemles iets voor jou is? Lees dan dit artikel!

Ook in deze vergadering:

  • Hebben we gesproken in hoeverre we vluchtelingen kunnen ondersteunen
  • Hebben we een update gekregen over het nieuwe zwembad in Nijmegen
  • Zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de ALV

In deze vergadering is ook de begroting vastgesteld. Tijdens de jaarlijkse ALV in oktober zullen wij deze met de leden bespreken. Tijdens deze ALV kiezen we ook een nieuwe penningmeester en secretaris. Wil jij meer weten over deze functies? Neem dan contact op met een lid van het bestuur.