Karel Ockers Toernooi

Beste Waterpolovrienden!

Op 4, 5 en 6 september 2020 zal de achtste editie van het Karel Ockers Toernooi in Nijmegen plaatsvinden! De afgelopen jaren waren een groot succes. Dit jaar gaan we voor nog mooier weer, nog meer waterpolo en weer een super geslaagd weekend! Het toernooi zal in het teken staan van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, natuurlijk met een hoop gezelligheid en een feestelijk tintje! 

Na de vernieuwing van afgelopen jaar en hebben we geëvalueerd en zijn we tot de conclusie gekomen dat we op deze manier verder willen. Kortom ook dit jaar zullen we weer met een netto speeltijd werken. Hierbij gaat het om de poules 

Bond heren Hoog A (1e klasse en hoger)
Bond heren Hoog B (res 1e klasse en hoger)
Bond dames ((res) 1e klasse en hoger)
Deze poules spelen 4×5 minuten netto met 30/20 seconden!

Hiernaast zullen we in de andere poules dezelfde tijden als vorig jaar hanteren:

Bond Heren laag (2x 15 min bruto)
Regio Heren (2x 9 min bruto)
Regio Dames (2x 9 min bruto)

Vanaf heden is de inschrijving voor het toernooi geopend!! 

Inschrijven kan via de volgende link tot 1 juli 2020: Meld je hier aan!

Kosten per team: vanaf € 110,- . 

Regiopoules € 110,-
Bond heren laag € 120,-
Bond heren hoog en bond dames € 150,-

Inclusief 2x overnachting, warme douches en gebruik sanitair, vrijdagavond borrel en zaterdagavond Feest! 

Verder dit weekend: 

Op vrijdag avond zal er weer een clinic worden gegeven aan jeugdleden, dit jaar niet alleen van Aqua-Novio’94, maar ook van andere verenigingen, hierover later meer!

Zoals gezegd is het gedurende dit weekend mogelijk te overnachten op de ligweide rond het zwembad. Op vrijdagavond beginnen we met een gezellige borrel, om zaterdagavond een feest te houden in de feesttent! Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden zaterdag- en zondagochtend met ons mee te ontbijten, onze bekende gebakken eitjes zijn er uiteraard weer! En zaterdagavond te genieten van een heerlijke BBQ! Daarover later meer. 

Een gezellig weerzien na de vakantie, een mooie gelegenheid weer wat wedstrijd gevoel op te doen en je als team goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Dit toernooi mag je niet missen! Schrijf je in

Houd onze Facebookpagina ( http://www.facebook.com/KarelOckersToernooi ) in de gaten voor het laatste nieuws en mail gerust als er vragen/opmerkingen zijn! We hopen iedereen 4, 5 & 6 september in Nijmegen te zien! 

Met sportieve groet, 

De Karel Ockers Toernooicommissie