Karel Ockers Toernooi 2019

Beste Waterpolovrienden,

Op 6, 7 en 8 september 2019 zal de zevende editie van het Karel Ockers Toernooi in Nijmegen plaatsvinden! De afgelopen jaren waren een groot succes. Dit jaar gaan we voor nog mooier weer, nog meer waterpolo en weer een super geslaagd weekend! Het toernooi zal in het teken staan van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, natuurlijk met een hoop gezelligheid en een feestelijk tintje! 

We hebben voor dit jaar gekozen voor een andere opzet, waarbij de focus meer komt te liggen op de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 

De volgende poules spelen 4×5 minuten netto met 30 seconden!
Bond heren Hoog A (1e klasse en hoger)
Bond heren Hoog B (res 1e klasse en hoger)
Bond dames ((res) 1e klasse en hoger)

Hiernaast gaan ook de andere niveaus meer minuten maken dan afgelopen jaren

Bond Heren laag (2x 15 min bruto)
Regio Heren (2x 9 min bruto)
Regio Dames (2x 9 min bruto)

Vanaf heden is de inschrijving voor het toernooi geopend!! 

Inschrijven kan via de volgende link tot 1 juli 2019: Meld je nu aan! 

Kosten per team: vanaf € 110,- . 

Regiopoules € 110,-
Bond heren laag € 120,-
Bond heren hoog en bond dames € 150,-

Inclusief 2x overnachting, warme douches en gebruik sanitair, vrijdagavond borrel en zaterdagavond Feest! 

Verder dit weekend: 

Op vrijdag avond zal er weer een clinic worden gegeven aan jeugdleden, dit jaar niet alleen van Aqua-Novio’94, maar ook van andere verenigingen, hierover later meer!

Zoals gezegd is het gedurende dit weekend mogelijk te overnachten op de ligweide rond het zwembad. Op vrijdag beginnen we met een gezellige borrel als seizoensopening en zaterdagavond zal er een feest zijn op het terrein in onze eigen spetterende feesttent! Ook zijn er natuurlijk mogelijkheden zaterdag- en zondagochtend met ons mee te ontbijten, onze bekende gebakken eitjes zijn er uiteraard weer! En zaterdagavond te genieten van een heerlijke BBQ! Daarover later meer. 

Een gezellig weerzien na de vakantie, een mooie gelegenheid weer wat wedstrijd gevoel op te doen en je als team goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Dit toernooi mag je niet missen! Schrijf je in

Houd onze Facebookpagina ( http://www.facebook.com/KarelOckersToernooi ) in de gaten voor het laatste nieuws en mail gerust als er vragen/opmerkingen zijn! We hopen iedereen 6, 7 & 8 september in Nijmegen te zien! 

Met sportieve groet, 

Karel Ockers Toernooicommissie
Carsten de Laat 
06-57833523

 

Website Karel Ockers Toernooi