Maandag 23 september 2024

PROLONGATIE – REGIONALE ESTAFETTE KAMPIOENSCHAPPEN

De eerste wedstrijd van het seizoen zit erop! Met 5 estafette teams, in totaal 28 zwemmers, gingen we naar Zwolle. Daar kwamen  46 verenigingen samen, afkomstig uit Gelderland en Overijssel, om te strijden voor de felbegeerde beker van regio Oost! 

Aqua Novio ‘94 stond er als 1 team. Er werd flink aangemoedigd bij elkaar, nog even handdruk, een schouderklopje of succes wens voor de start tussen de teams onderling. Vanaf de tribunes klonk het ‘Hey Aqua Novio’ en de coaches klokten, moedigden aan en hielden alles netjes bij. 

Soms mochten we even wat langer wachten, deed de elektronica niet zijn werk, was de starter slecht te verstaan, maar dat mocht de pret niet drukken! Iedereen herpakte zich en zwom zo snel mogelijk heen en weer. 

Dat resulteerde in vele PR’s, mooie leermomenten en tevreden coaches. 

De laatste afstand was de 8×50 vrije slag. De laatste afspraken werden nog even doorgenomen en daar gingen ze naar de start. De rest van het team stond langs de badrand en schreeuwde hun longen uit hun lijf. Ook hier werd door alle zwemmers het beste uit zichzelf gehaald en dat resulteerde in een eerste plaats, wat was iedereen blij!

Met trots mogen we dan ook delen dat team Aqua Novio ‘94 de regio beker mee naar huis mocht nemen! Wat hebben ze het met z’n allen goed gedaan!

Een mooie start van het seizoen!