Aanmelden

Beste ouder na de zomervakantie gaat Aqua Novio ook starten met de KNZB zwemopleiding Superspetters. Dit is een nieuwe kindvriendelijke methode. De eerste groep die hiermee gaat starten is vooralsnog de maandaggroep in zwembad Dukenburg.De huidige kinderen zullen het ABC-programma afmaken maar voor de nieuwe groepen wordt het anders. Wilt u meer weten over Superspetters. kijk dan onder de kop methode. 

De ABC-methode .

De laatste groep start op vrijdag in december 2015.

Naast gegevens over uw kind, voorkeur lesdag en -tijd, kunt u bij de aanmelding ook bijzonderheden van uw kind doorgeven. Ook kunt u aangeven als u zelf hulpouder wil worden. Meedoen in het water is wellicht leuker en koeler dan naast het bad wachten tot de les klaar is!

Als uw kind al zwemles heeft gehad, kunt u dit melden onder ‘Opmerkingen’ op het aanmeldingsformulier. Wij nodigen u dan uit voor een proefles om het niveau van uw kind te beoordelen, waarna in overleg eventuele instroming plaats vindt.

Ongeveer een maand voor de start van de lessen krijgt u een uitnodiging met de datum van een informatieavond.

Het blijkt dat sommige providers mail van Aqua Novio als SPAM aanmerken. Ik wil u dan ook vragen om ook hier te kijken. Als u besloten heeft zich aan te melden reageer ik meestal binnen een week. De uitnodiging voor de kennismakingsavond wordt meestal een paar weken voor de start nieuwe periode verzonden. Als verzending heeft plaatsgevonden kunt u dit terugvinden in de agenda.

Als u zich niet digitaal kunt aanmelden of hier vragen over heeft dan kunt u het contactformulier invullen of bellen met Georg Dietrich: 06 48264212
Voor informatie over het diploma C : telefonisch bij Marja Potjewijd, tel. 024 3780755
Voor informatie over de zwemvaardigheidsdiploma's: Fred Adriaansen
Voor overige vragen kunt u terecht bij Irma Dietrich 06 46593913 of email irma-janssen57@live.nl

Kijk ook even op de wachtlijst voor de mogelijkheden.