Zwemles in Nijmegen

Zwemvereniging Aqua-Novio ’94 geeft kinderen (en volwassenen) les volgens de Superspettersmethode en de zwemvaardigheid diploma’, snorkelen en survival.

 

Na de zomervakantie van 2015 gaat Aqua Novio'94 hun zwemlesprogramma uitbreiden met SuperSpetters. De nieuwe kindvriendelijke zwemles methode van de KNZB. Hierbij is het lesprogramma beter aangepast aan de natuurlijke bewegingen van een kind.Meer weten kijk bij SuperSpetters, neem contact op met Georg Dietrich of kijk op www.superspetters.nl

Zwemvereniging Aqua-Novio ’94 geeft kinderen (en volwassenen) zwemles voor het Supperspettersdiploma en de zwemvaardigheid diploma’s, snorkelen en survival. 

In een groep zitten ca. 8 tot 10 kinderen. Per groep wordt er lesgegeven door een instructeur met een assistent / hulpouder, zodat de verhouding tussen volwassenen en kinderen ongeveer één op vijf is. Dat betekent dat er veel vrijwilligers zijn, mensen die met plezier zwemles komen geven. Een aantal heeft een opleiding bij de KNZB gehad, anderen zijn opgeleid binnen onze club. Aqua-Novio ’94 zorgt ieder jaar voor bijscholing van de instructeurs en assistenten.

Omdat Aqua-Novio ’94 een zwemvereniging is met afdelingen waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen, wordt er bij de lessen nadruk gelegd op een goede zwemtechniek.