Kledingcommissie afdeling wedstrijdzwemmen

Bestaande uit Natasja Giesendorf (moeder van Fiene Nijkamp, links op de foto) en Ilse van Doorn (moeder van Arwen Oostenveld, rechts op de foto).

kledingcommissie

Contactpersonen voor het bestellen van clubtenues (witte poloshirts en blauwe shorts), de bekende zwarte truien en trainingspakken.

Natasja: herbertennatasja@gmail.com

Ilse: ilse.van.doorn@glazenkamp.net

Aanwezig: zondagochtend West, dinsdagavond Dukenburg, vrijdagavond Erika Terpstrabad

  • De tenues (wit poloshirt en blauwe short) zijn verplicht en moeten dan ook bij de wedstrijden worden gedragen, ook op het podium bij prijsuitreikingen!
  • De zwarte truien en blauwe trainingspakken zijn optioneel en worden ook voorzien van het logo van AN94 en de leverancier.
  • Prijzen:
Polo Short Trainingsjack Trainingsbroek Traingspak JR Trui
€ 28,50 € 20,00 € 37,50 € 24,00 € 61,50 € 40,50
  • De kleding bestel je bij de kledingcommissie, dus mailen naar Natasja of Ilse of spreek ons aan op de tribune. De kledingcommissie staat in contact met de leverancier.
  • Na bestelling krijg je van de penningmeester (Michel van Beek) een factuur. De levertijd zal wisselend zijn afhankelijk van een aantal factoren, richtlijn is tussen de 1 en 6 weken.
  • Onze leverancier is de Triathlonwinkel oftewel voortaan www.zwemspullen.nl, eigenaar is Onko Drent, te Mill.
  • Let op: Bij aanschaf van zwemspullen zowel in de winkel als via de website krijgen leden 15% korting! Daarnaast profiteert ook AN94 mee van het doen van bestellingen bij de leverancier, doordat er afspraken zijn gemaakt over een zogenaamde kickback, wat betekent dat bij bestellingen, we van de leverancier nog 10% voor de vereniging krijgen. Op de website van www.zwemspullen.nl vul je bij je bestelling de actiecode AQUA15 in en de korting wordt direct verrekend. Zwemspullen.nl hanteert de normale adviesprijzen, dus met 15% korting zou het voordeliger zijn dan elders, maar uiteraard is ieder vrij om spullen elders te kopen (behalve de tenues natuurlijk).
  • De leverancier zal er met zijn spullen ook zijn bij een aantal wedstrijden (dit wordt van te voren aangegeven). Ook daar geldt overigens de korting van 15%.
  • Bij vragen over de bestelling van clubkleding graag contact opnemen met de kledingcommissie. Bij vragen of klachten over de overige zwemspullen of service graag direct met Onko contact opnemen (bellen of mailen zie onder).

www.zwemspullen.nl/ Triathlonwinkel:
06-24888688/ info@zwemspullen.nl
Onko Drent 
Markt 9 
5451 BS Mill 
Actiecode: AQUA15

zwemspullen