Nominaties

maandag 13 februari 2017

Nominaties Nijmeegse Sportprijzen

Goedemiddag allen 

we zijn ook dit jaar weer genomineerd voor de Nijmeegse Sportprijzen en dit keer zelfs voor 3 van de 4 categoriën!

  • De juniorenestafettes die zowel bij de jongens als de meiden de NK estafette wonnen voor Jeugd talent team. De estafettes bestaan uit: Thera, Kim, Luna, Lousie, Eline, Rens, Thomas, Joris, Tim en Tyrese.
  • Nyls Korstanje als jeugd talent mede voor zijn zilveren medaille met de estafette op de afgelopen WK in Windsor en de 4e plaats op de EJK
  • Tot slot het initiatief Swim to Fight Cancer, wat Carsten van waterpolo begonnen is naar aanleiding van het overlijden van Angelique ( een van onze zwemsters ), waarmee we uiteindelijk bijna 19.000 euro hebben opgehaald met alle afdelingen samen met heel veel verschillende acties. Voor onze afdeling hebben Kim, Lieke, Anne, Michel en Rens mee gezwommen in Apeldoorn

Voor het eerst dit jaar kan het publiek ook stemmen en medegenomineerden zijn bijvoorbeeld voetbal en hockey verenigingen die veel meer leden hebben. We willen jullie dan ook oproepen om onze genomineerden te ondersteunen door allemaal te stemmen en ook jullie familie/vrienden oproepen om te stemmen via de volgende link:

http://www2.nijmegen.nl/wonen/Sport/sportprijzen/_rp_center1_elementId/1_1684652

Uiteraard zijn jullie ook allemaal welkom bij de uitreiking op 10 maart (inloop vanaf 19.00 uur, programma start om 20.00 uur). Laat het dan even aan mij weten, zodat ik het juiste totaal vanuit Aqua-Novio'94 door kan geven!

Alvast bedankt namens alle genomineerden en de zwemcommissie!

groetjes
Astrid namens de zwemcommissie (Marco Robben, Erik Janssen, Marco Furer, Astrid van Hest)